Wie ben ik?

Mijn naam is Léon van Straten, en sport is mijn passie. Ik werk sinds 2012 als performance en lifestyle coach  en focus mij voornamelijk op personal training en bootcamp.

Het adviseren en motiveren om mensen hun fysieke en mentale doelstellingen te laten halen vind ik een van de meest uitdagende onderdelen van mijn vak, daarbij biedt sport vaak ook verbetering van kwaliteit van leven. Dit zien gebeuren bij mensen die ik train, is voor mij een enorme drijfveer.

Leon van Straten sport4energie
2019

In 2019 ben ik zelfstandig begonnen met Sport4energy om nog meer mensen in beweging te krijgen en gezond te krijgen doormiddel van bootcamp lessen te verzorgen.

2021

In 2021 ben ik naast de bootcamp ook met personal training begonnen. Met personal training werken de deelnemers doelgericht en intensief onder begeleiding aan hun doelen.

Toekomst

Zo veel mogelijk mensen aan het sporten krijgen!

× Hoe kan ik je helpen?