Bootcamp Driebergen

5 dagen per week!

Niets is zo lekker als sporten in de buitenlucht. Dat doe je bij onze bootcamp in Driebergen in groepsverband en onder begeleiding. Het is tijdens onze Bootcamp lessen altijd gezellig maar er wordt uiteraard ook hard gewerkt.

Om je gemotiveerd te houden zijn de trainingen divers en toegankelijk voor iedereen, ongeacht je niveau als sporter en altijd vernieuwend. Het is een combinatie van verschillende oefeningen en manieren van trainen. Zoals hardlopen, core training, push-ups en allerlei andere oefeningen. Na een aantal keer meedoen ga je al snel merken dat je fitter wordt zoals meer conditie en kracht dat toeneemt en meer energie krijgt.

Door samen te trainen motiveer je elkaar en dat geeft energie. Het is vaak net dat extra zetje waardoor je lekker traint en meer resultaat behaalt.

Heb jij zin in een sportieve en gezellige training? Wil jij mee kunnen doen op je eigen niveau? Vraag dan snel een proefles voor bootcamp Driebergen aan.

Voordelen van bootcamp

De trainingen zijn nooit hetzelfde

Je traint je hele lichaam in één uur

In de buitenlucht trainen is goed voor je

Je verbrandt calorieën en bouwt conditie op

In groepsverband presteer je vaak beter dan alleen

Onze trainingslocaties

Bootcamplocatie rond de wintertijd

Bootcamplocatie rond de zomertijd

Begin met sporten

De eerste training bij Sport4Energy is altijd gratis en vrijblijvend. Je betaalt geen inschrijfgeld.

Start today, win tomorrow!

1 keer per week

Krijg meer energie
32,50/ per maand

2 keer per week

Zo wordt je echt fit
42,50/ per maand

10x strippenkaart

Kom wanneer je zelf wilt
110,00/ per maand

Bootcamp voor beginners

Binnenkort komen er beginners lessen zodat je nog meer met gelijkgestemde kan sporten. En rustig aan jouw gezondheid kan werken. 

Bij de Beginners Bootcamp ligt de focus – naast het hebben van zoveel mogelijk plezier – op houding en techniek. Een full-body training! Een goede houding is de basis voor elke Bootcamp. Je wordt je hierdoor meer bewust van de techniek, zodat je steeds beter squats, push-ups en lunges kan maken.

Bij de Beginners Bootcamp leer je de fijne kneepjes van Bootcamp. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer leer je verschillende oefeningen en technieken. Veel van deze oefeningen doe je samen met je mede-Bootcampers, want samen gaan we voor resultaat!

Wil jij starten met de Beginners Bootcamp? Meld je dan aan voor een proefles.

× Hoe kan ik je helpen?