Personal trainer aan huis

Wat leuk dat je interesse hebt in personal training! Met personal training leer ik je veilig en effectief sporten, zodat jij het maximale eruit kan halen. Ieder sportmoment weer, waardoor jij uiteindelijk jouw sportdoelen behaalt. Of je nu wilt afvallen, lichaamsverandering, meer energie of anders, wij kunnen jouw hierbij helpen.

Samen met een personal trainer ga je kijken hoe we samen aan jouw doelen kunnen werken. We maken een op maat gemaakt trainingsplan en voeren die effectief en veilig uit dus onder begeleiding van een trainer.

Het is mogelijk om één, twee of drie keer in de week te sporten onder begeleiding van jouw eigen personal trainer. Dat is voor een duur van vier of twaalf weken. Je hebt hierin ook de mogelijkheid om één keer per week gratis deel te nemen aan de bootcamp lessen in Driebergen.

De sportmomenten kunnen buiten plaats vinden, bijvoorbeeld in het bos of park. Het is ook mogelijk om in jouw tuin of woning te sporten. Hierdoor is de drempel wellicht iets lager. Dit is ideaal wanneer je weinig tijd hebt of je het lastig vindt om jezelf te motiveren om naar de sportschool te gaan.

Klinkt dat goed of wil je gewoonweg meer weten? Stel je vragen gerust!

Wil je liever Duo Personal training 1-op-2?

Heb je al een trainingsmaatje maar mis je deskundigheid en de motivatie? Dan is 1-op-2 Personal Training een goede uitkomst.

Samen met een vriend(in), partner of collega sporten is niet alleen gezellig en leuk maar het zorgt er ook voor dat je elkaar blijft motiveren om te gaan sporten en je zult je optrekken aan elkaar. Zo haal je elke training weer het beste in elkaar naar boven.

Training

Ook als je met z’n tweeën sport blijven de trainingen persoonlijk, elk mens is uniek en heeft andere aandachtpunten, zo ook jullie twee. Daarom zal wij er voor zorgen dat jullie beide veilig en verantwoord zullen trainen en de gewenste resultaten behalen.

× Hoe kan ik je helpen?